Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

της Χριστίνας Τσιορωτά

- Πατέρας τραυμάτισε θανάσιμα τον γιο του
- Τράβηξε όπλο μετά από καβγά και τον πυροβόλησε στο στήθος.

Δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε όταν μπήκε στο καράβι από την Κρήτη για να έρθει στο Λουτράκι να δει τον πατέρα και τον αδερφό του. Ο 30χρονος νεαρός , παιδί χωρισμένων γονιών (η μητέρα μένει στην Αθήνα) ήρθε να δει την οικογένειά του η οποία διέμενε στο Λουτράκι . Στο σπίτι επικράτησε ένταση σύμφωνε με τις πρώτες πληροφορίες, εκνευρισμένος ο πατέρας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε το γιο του. Η σφαίρα βρήκε το νεαρό στο στήθος, τραύμα που αποδείχτηκε τελικά θανάσιμο

« Ξεψύχησε πριν φτάσει στο νοσοκομείο»

Η μητέρα ενημερώθηκε για το συμβάν από τον δεύτερο γιο ο οποίος της τηλεφώνησε. Όπως λένε οι πληροφορίες , τηλεφώνησε σε γειτόνισσα η οποία έσπευσε στο νοσοκομείο και ενημέρωσε την αστυνομία για τα όσα της είχε καταμαρτυρήσει η μητέρα των παιδιών. Ο νεαρός είχε δυστυχώς ξεψυχήσει στην πορεία προ στο νοσοκομείο όπου τον μετέφεραν έντρομοι ο πατέρας και ο αδερφός του.

«Πατέρας και γιος στο Α.Τ»

Οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο του άτυχου νεαρού. Η αστυνομία ανέλαβε την υπόλοιπη διαδικασία. Ο πατέρας οδηγήθηκε στο Α.Τ το ίδιο και ο δεύτερος γιος προκειμένου να καταθέσει τα όσα έγιναν. Οι πληροφορίες μιλούν για έκρυθμη συμπεριφορά από πλευράς του πατέρα, για ένταση και πολλά νεύρα όχι μόνο στην προκειμένη περίσταση.

«Οι δηλώσεις του διοικητή»

«Στις 11 και 40 το πρωί διεκομίσθη στο νοσοκομείο Κορίνθου νεκρός άνδρας ηλικίας 30 ετών , μάλλον από σφαίρα, τυφλό τραύμα στο στήθος. Έγιναν όλε σοι ιατρικές πράξεις μήπως υπάρχει δυνατότητα ανάνηψης , δεν κατέστη δυνατόν. Ως εκ τούτου η σωρός του άνδρα θα μεταφερθεί για περαιτέρω ιατροδικαστικό έλεγχο. Ήταν από την ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου το θύμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: