Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΛΟΥΤΡΑΚΙ

της Τζένης Σουκαρά

-Έτοιμο το Σεπτέμβρη το υδροθεραπευτήριο!
- Δικαιωμένος δηλώνει ο δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης

Συγχαρητήρια έδωσαν οι ιταλοί εκπρόσωποι των μεγαλύτερων βιομηχανιών παραγωγής και μελέτης θερμαλιστικών κέντρων spa για όλο τον κόσμο, στο δήμαρχο και του συμβούλους του για το έργο και τις επιλογές που έγιναν στο νέο υδροθεραπευτήριο. Βλέποντας και τη δομή του παλιού υδροθεραπευτηρίου αλλά και τις εργασίες για το καινούργιο διατύπωσαν τις νέες απαιτήσεις , την κλειστή δηλαδή και ανοιχτή πισίνα , κάτι που ήδη έχει επιλέξει το Λουτράκι

Γιώργος Γκιώνης: Αισθάνομαι δικαιωμένος

«Το παλαιό υδροθεραπευτήριο θα είναι έτοιμο στις 30 Ιουνίου . Από 1η Ιουλίου οι πρώτοι πελάτες θα μπουν. Θα διαπιστώσετε όταν το δείτε πως είναι ένα καταπληκτικό πράγμα έτσι όπως διαμορφώθηκε. Μέσα στο Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο το νέο κτίριο , η μεγάλη πισίνα ενώ ταυτόχρονα φτιάχνεται και η εξωτερική πισίνα. Οι Ιταλοί μας είπαν ότι κάναμε ότι καλύτερο για το θέμα των πισινών και γιατί δεν δώσαμε μεγάλο βάρος στις ατομικές πισίνες οι οποίες πλέον εξαφανίζονται παγκοσμίως. Εκεί πάει το μέλλον γι αυτό προσπαθούμε να πείσουμε και την αντιπολίτευση η οποία δεν το καταλάβαινε. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι και ευχαριστημένοι.»

«Ακολουθούμε τα νέα δεδομένα του θερμαλισμού»

«Είναι ευχάριστη η στιγμή για όλους μας, δηλώνει ο αντιδήμαρχος Ηλίας Κοφινάς, κυρίως για το δήμαρχο που έχει ρίξε αυτόν τον αγώνα για το υδροθεραπευτήριο. Η ιταλική αντιπροσωπεία που βλέπετε είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παραγωγής και μελέτης θερμαλιστικών κέντρων spa για όλο τον κόσμο . Ήρθαν με πρόσκληση της ιταλικής πρεσβείας καθ ότι την Τρίτη έγινε στο caravel μια συνάντηση μεταξύ της ιταλικής πρεσβείας , των αντιπροσώπων, των συνδέσμων ιαματικών δήμων και κοινοτήτων όπου συζητήθηκαν τόσο τα τεχνικά θέματα ανάπτυξης των θερμαλιστικών κέντρων αλλά κυριότερα η ιδέα ανάπτυξης του θερμαλισμού στα καινούργια δεδομένα. Αυτά είναι τα νέα δεδομένα που τα έχουμε τονίσει πολλές φορές σήμερα τα δείχνουμε σ αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι εξειδικεύονται και το αντικείμενο εργασίας τους είναι μόνο αυτό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: