Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ

του Νίκου Νικολόπουλου

ΣΙΓΑ ΜΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΆ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ.
ΤΩΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΕΣ


Ρε δεν μπα να λέμε εμείς ότι πεινάμε, ότι περνάμε δύσκολα, ότι το αύριο είναι αβέβαιο για όλους μας , η κυβέρνηση το χαβά της φόρους και πάλι φόρους.
Βλέπετε οι εκλογές πέρασαν δεν μας έχουν ανάγκη και έτσι ο υπουργός αποδεσμευμένος από τα δεσμά της ψήφου έρχεται να μας κάνει το καλοκαίρι μαύρο. Θα μου επιτρέψετε να πω χωρίς οίκτο ετοιμάζουν δέσμες μέτρων που κυρίως θα θίγουν τις χαμηλόμισθες τάξεις και βέβαια φόροι σε είδη καθημερινά για εμάς τσιγάρα-ποτά-αναψυκτικά-λαχεία-(αυξάνουν το φόρο και στην ελπίδα μας) βενζίνες-κ.λ.π.
΄Όταν τον ρωτάγαμε τον Κο Παπαθανασίου πριν τις εκλογές αν θα βάλει νέους φόρους προσπαθούσε με λεκτικά τεχνάσματα να μην απαντήσει, κάτι λίγα ψέλλισε ο πρωθυπουργός αλλά και αυτός φοβούμενος το πρόωρο μαύρισμα από τους ψηφοφόρους απέφευγε να πει την αλήθεια. ΄Έτσι μέσα στο καλοκαίρι και στα μουλωχτά, στα τμήματα διακοπών (κυριολεκτικά διακοπών) της βουλής σκέφτηκε, πως θα εκδικηθώ τα μπάνια του λαού.
Βάλτους φόρους παντού, να μη σηκώσουν κεφάλι και έρχομαι στο σκεπτικό τους, αποφασίζουν φόρους ρωτάνε ποιος μπορεί ; όχι, ρωτάνε αν έχουμε όχι, από πού ρε παλικάρια θα τα πάρετε από μισθωτούς των 700 ευρώ και συνταξιούχους των 500 ευρώ; Δεν έχουμε άλλα περιθώρια μας τελείωσαν, αν το θυμάστε έχουμε και παιδιά να μεγαλώσουμε, με φροντιστήρια ( που εσείς έχετε φτιάξει ) . Με καθημερινά έξοδα, αν μας πείτε ότι οι έχοντες θα καταλάβουν τις αυξήσεις θα γελάσουμε, ήλθε η ώρα της αυτοκριτικής σας δεν πάει άλλο, εσείς τρώτε (όχι όλοι για να μην παρεξηγηθώ) και εμείς δεν έχουμε δεκάρα και μας κυνηγάνε και οι τράπεζες μέρα-νύχτα, εκτός και αν βάλατε σκοπό να μας εξαφανίσετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: